© Aksaray 68 Haber 2021

Jandarma 1 Kilodan Fazla Metamfetamin Ele Geçirdi

Aksaray il jandarma komutanlığı ekipleri Eskil ilçesinde yaptıkları çalışmada 1 kilodan fazla metamfetamin ele geçirdiler.

Aksaray’daki sorumluluk alanlarında huzur ve güvenin sembolü haline gele Aksaray il jandarma komutanlığı ve bağlı birimler sahalarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle son aylardaki başarılı uyuşturucu operasyonları ile köy ve kasabalarda büyük temizlik yapan il jandarma komutanlığı KOM ve istihbarat şubeleri bu konuda kendilerine ulaşan en küçük bir istihbaratı bile titizlikle değerlendiriyor.

İl Jandarma komutanlığına bağlı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ve Eskil ilçe jandarma komutanlığı ekipleri elde edilen istihbarat ve Eskil ilçe Cumhuriyet savcılığının talimatı ile ilçe sınırları içerisinde uyuşturucu madde imalat ve ticareti yaptığı iddia edilen 3 kişiyi takibe aldı. Jandarma timleri yaptıkları teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı.

İ.K., K.A.Ö. ile A.M.A. isimli şahısların belirlenen adreslerine operasyon düzenleyen jandarma timleri 3 şüpheliyi de gözaltına alırken ikamette yaptıkları aramalarda satışa hazır vaziyette olan 51 paket içerisinde 1058 gram metamfetamin ele geçirdiler. Ele geçirilen malzemeler ile olayın şüphelileri ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli de sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyona ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken il jandarma komutanlığından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir” denildi. (E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER