© Aksaray 68 Haber 2021

Hisarcıklıoğlu Cumartesi Eskil’de Olacak

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Cumartesi günü Eskil ilçesindeki açılış ve temel atma programına katılacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Aksaray Ticaret Borsası tarafından Eskil ilçesinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçen 72 depo ve 76 ofisten oluşan tarım ticaret merkezi ve Aksaray merkez mezbahasının açılışı ve Eskil ilçesinde yaptırılacak olan Eskil mezbahasının temelini atmak için Cumartesi günü Eskil ilçesinde olacak.

Aksaray’ın en başarılı sivil toplum kuruluşlarından olan ve hayata geçirdiği projeleri nedeniyle birçok ile örnek olan Aksaray Ticaret Borsası kriz ortamına rağmen durmak bilmiyor.

Her fırsatta “Aksaray için durmak zamanı değil, bu şehir için yürümek değil koşmak zamanı” diyen Aksaray Ticaret borsası başkanı Hamit Özkök TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Eskil programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Aksaray’da pek çok projeyi hayata geçirdik ve yine Aksaraylı üreticilerimiz için yeni projelere de imza atmaya devam ediyoruz. Aksaray’da tarım ve ticaret merkezimizi hayata geçirdikten sonra tarım ve hayvancılığın merkezi konumundaki Eskil de de tarım ticaret merkezi kurmak için geçtiğimiz yıllarda harekete geçmiştik. Allah’a şükürler olsun Eskilli hemşerilerimizin de desteği ile 72 depo ve 76 ofisten oluşan projemizi tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettik. Bununla beraber Eskil ilçemize bir de kesimhane talebi oldu. Bu çağrıya da kayıtsız kalmadık. İnşallah bu hafta sonu kesimhanemizin temelini de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanımız sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı programda yapacağız. Cumartesi günü saat 15:00’da Eskil’de 72 depo ile 76 ofisin bulunduğu tarım ticaret merkezi ile açılışını yapmadığımız Aksaray kesimhanesinin açılışını yapacağız. Sonrasında da Eskil ve çevresindeki yerleşim yerlerindeki çiftçilerimize hizmet verecek olan kesimhanemizin temelini hep birlikte atacağız. Tüm çiftçi ve tüccarlarımızı davet ediyoruz. Daha önceden de dediğimiz gibi bu şehirde yaşıyoruz ve Allah izin verirse son nefesimizi burada verip buraya defnedileceğiz. Burada üzerimize düşen görev şehir istihdamı ve geleceği için bir eser bırakmak. Her zaman söylediğim gibi biz STK, Siyasetçi ve Bürokratlar için durma zamanı değil koşma zamanı. Bahane üretmeden zorlukları aşıp çalışmaktan başka çaremiz yok” dedi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER