© Aksaray 68 Haber 2021

Erel “Biz Hergün Halkın İçindeyiz”

TBMM’nin tatile girmesi ile il genelinde yoğunlaşan çalışmalar konusunda bilgiler veren İyi Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel yapılan saha çalışmalarının yaklaşan seçimle alakasının olmadığını ve 4 yıldır olduğu gibi Aksaray’da olduğu süreçte her zaman halkın içerisinde dertlerini dinlediklerini söyledi.

Aksaray 68 Haber gazetesine ziyarette bulunan İyi Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel, İyi Parti il başkanı Ömer Faruk Ağır ve İyi Parti yönetim kurulu üyesi Şevki Terlemez gazetemiz yazı işleri müdürü Nazmi Çalışkan’a 2023 seçimleri ve İyi Parti’nin hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundular.

Yaz dönemi nedeniyle tatil olan Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu güne kadar yaptıkları çalışmalar ve bundan sonraki süreçte hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan milletvekili Erel; “Her zaman olduğu gibi meclis çalışmalarımızın olmadığı süreçte Aksaraylı hemşerilerimizin içerisinde onların dertlerini dinliyor ve onların sorunlarına çözüm olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte 2023 seçimleri için değil sürekli yaptığımız çalışmalarımızı yapıyoruz. Parti teşkilatımızla beraber olarak hazırladığımız takvimler doğrultusunda bazen toplu bazen de şehrin değişik noktalarında yönetim kurulu üyelerimizle ayrı, ayrı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Bu süreçte gerek ilimizde gerekse Türkiye genelinde İyi Partiye olan ilginin arttığını söyleyebiliriz. Hemşerilerimizin tamamına yakını geçim sıkıntısının içerisinde boğulmuş durumda. Artık değişim zamanı geldi sözünü çok fazla duymaya başladık. Partimiz gerek 2023 gerekse de yapılacak olan bir erken seçime tüm kadrolarımızla hazırız. Her fırsatta hemşerilerimizin  acılı günlerinde de mutlu anlarında da yanlarında olmaya gayret ediyoruz ve bundan sonraki süreçte de her fırsatta halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” derken il başkanı Ağır’da açıklamasında; “İyi parti olarak üye kayıt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçen senelere göre bu süreçte partimize ilgi oldukça fazla inşallah yapılacak olan bir seçimde Aksaray’da en az 2 milletvekilliği hedefledik. Saha bize bunu gösteriyor. Köy ve kasaba gezilerimiz ile merkezdeki esnaf ziyaretlerimizde de hemşerilerimiz durumlarını anlatıyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazmi Çalışkan’da Aksaray için yapılacak tüm güzel çalışmalara kurum olarak destek olduklarını ve bundan sonraki süreçte de güzel çalışmaların destekçisi olacaklarını söyledi. (Haber/Fotoğraf:E.B)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER