© Aksaray 68 Haber 2021

Cinayetten 130 Gün Sonra Tutuklandı

Laleli mahallesinde öldürüldükten sonra kanala atılan Şengül Keleş’in katil zanlısı olarak tutuklanan üvey oğlundan sonra serbest bırakılan eşi de olaydan 130 gün sonra tutuklandı.

Olay geçtiğimiz 24 Haziran tarihinde Laleli mahallesinde meydana gelmişti. Gece saatlerinde kanal içerisinde bir kadın cesedi bulunduğu ihbarı ile harekete geçen il emniyet müdürlüğü cinayet büro amirliği ekipleri olayın faili olarak kısa sürede cinayete kurban giden Şengül Keleş’in üvey oğlu 20 yaşındaki Ö.K. ile eşi 58 yaşındaki Y.K.’yi gözaltına almış ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk etmişti. Adliyeye sevk edilen cinayet zanlılarından 20 yaşındaki Ö.K. suçunu kabul ettiğinden tutuklanarak cezaevine gönderilirken 58 yaşındaki baba adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Aradan geçen 130 gün boyunca cinayet olayıyla ilgili çalışmalarını sürdüren cinayet büro amirliği ekipleri Şengül Keleş’in öldürülmesi olayına serbest bırakılan 58 yaşındaki eşi Y.K.’nin de iştirak ettiğini tespit etti.

Elde edilen deliller neticesinde Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Y.K.’yi ikamet ettiği bahçeli mahallesinde gözaltına alan ekipler il emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk ettiler. Adliyeye sevk edilen 58 yaşındaki cinayet şüphelisi Y.K. çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER