© Aksaray 68 Haber 2021

Borsa’dan Ankara Çıkartması

Aksaray’ın en önemli ve dev yatırımlarla gündeme gelen STK’larından olan Aksaray Ticaret Borsası yönetimi yeni yatırım ve projeler için tam kadro Ankara çıkartması yaptı.

Aksaray’ın en önemli STK’larından olan ve dev yatırımlarla gündeme gelen Aksaray Ticaret Borsasının yatırımları sürerken Borsa yönetim kurulu geçtiğimiz güm tam kadro Ankara çıkartması yaptı. Ankara’da Ekonomi işleri başkan yardımcılığı görevine atanan Aksaray’ın önemli bürokratlarından Cenap Aşçı’yı ziyaret ettiler.  Ziyaretin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçen Heyet Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır ve Ak Parti Aksaray milletvekili Hüseyin Altınsoy’u ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından temaslarını sürdüren heyet akşamda Ankara’daki Aksaraylı bürokratlarla bir araya geldi.

“Şehir dinamikleriyle çalışır” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Borsa heyeti Aksaray’ın önemli bürokratları ile Aksaray arasında köprü oluştururken şehre yapılacak olan tüm yatırımlar için güç birliği yapmak adına önemli bir görevi de üstleniyor.

Yapılan ziyaret ve temaslar konusunda konuşan Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada; “Biz göreve geldiğimiz günden beri “Şehir dinamikleriyle çalışır” sloganı ile şehre içeride ve dışarıda fayda sağlayan tüm unsurlarını birlik içerisinde çalışmasını sağlamak adına girişimlerimizi başlattık ve önemli bir yol da aldık. Bu güne kadar hep söylediğimiz gibi bu şehir için kaybedecek bir dakikamız bile yok. Aksaray için yürüme değil koşma zamanı. Biz borsa olarak sadece 2022 yılında 1 milyar TL tutarında yatırıma imza attık ve Allah’a şükürler olsun yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli iştirakçilerimiz ile bu yatırımlarda büyük yol aldık. Bundan sonra da Borsa yönetimi olarak Aksaray’ın ufkunu açacak projeler ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bu işleri yaparken sadece Aksaray desteği değil değerli milletvekillerimiz ve Bakanlıklarımızın destekleri ile yola çıkıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesi için temaslarımız şimdiye kadar hep oldu ve bundan sonra da olacak.

Aksaray’ın Ankara’da önemli yerlerde çok değerli bürokratları var. Onlarla her zaman birlik içerisinde olmaya gayret ettik. Bu birliktelik bize her zaman başarıyı getirdi. Onlarla Ankara’ya her geldiğimizde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bu birliktelik Aksaray’a fayda sağlarken buradaki bürokratlarımızın da kaynaşmasını sağlıyor. Bu ziyaretleri bundan sonrada tekrarlayacağız. Aksaray’a yapılacak hizmetler için hepimizde elimizden gelenden fazlasını yapacağız. Allah hepsinden razı olsun bu güne kadar konusu Aksaray olan her işimizde bir an tereddüt etmeden ellerinden geleni birleşerek yaptılar ve bizlere destek oldular. İnşallah bu günden sonrada aynı düşünce ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (Haber E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER