© Aksaray 68 Haber 2021

Atatürk Bulvarında Zincirleme Kaza 2 Yaralı

Atatürk Bulvarı üzerinde yaya için bir aracın durması zincirleme kazaya neden olurken 2 kişi yaralandı.

Aksaray’ın en işlek Bulvarlarından olan Atatürk Bulvarında meydana gelen kazada 2 sürücü yaralandı. Kaza Ereğli kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bir teknoloji mağazası önünde meydana geldi.

İddiaya göre Bulvar üzerinde seyreden 68 ABN… plakalı otomobil sürücüsü V.E. yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya yol vermek için durduğu sırada arkasından gelen B.G. idaresindeki 68 AH… plakalı aracın çarpması ve onunda arkasından gelen İ.Ü. idaresindeki 34 KJA… plakalı otomobilin çarpması ile zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların olay 112 acil çağrı merkezine bildirmesi ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri 68 AH… plakalı araç sürücüsü B.G. ile 34 KJA… plakalı araç sürücüsü İ.Ü.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulans ile Aksaray Eğitim ve araştırma Hastanesine kaldırdılar. Yaralıların tedavilerine hastanede devam edildiği öğrenilirken polis ekipleri de yoğun trafik akışının olduğu Bulvarda trafik akışışı ve ikinci bir kazanın yaşanmaması için geniş çaplı güvenlik önlemi aldılar. (Haber: Cumali DAĞ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER