© Aksaray 68 Haber 2021

Aranan 1 Kişi Daha Yakalandı

Jandarma ekipleri haklarında hapis cezası bulunan ve yakalama kararı çıkartılan şahıslarla ilgili çalışmalarına hız verdi.

Aksaray’da huzur ve güven için görev başında olan ve yaptığı başarılı çalışmalar ile sorumluluk bölgesinde suç olaylarını en aza indiren meydana gelen suç olaylarının da faillerini çok kısa bir sürede yakalayarak adalet önüne çıkartan il jandarma komutanlığı ekipleri köy, kasaba ve diğer sorumlu oldukları alanlarda Aksaray Cumhuriyet başsavcılığının talimatı ile aranan şahıslarla ilgili devriyelerini arttırdı.

Bu kapsamda devriye çalışmalarını yoğunlaştıran JASAT dedektifleri merkez ilçe sınırları içerisinde yaptıkları çalışmada daha önceden silahla yağma suçundan hakkında 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası verilen ve kararı kesinleşen bir kişi yakalandı. Yakalanan şahıs gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Çalışmalarla ilgili il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber: E. BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER