© Aksaray 68 Haber 2021

Apartman Boşluğuna Düşen İşçi Yaralandı

Tacin Mahallesine devam eden bir inşaatta apartman boşluğuna düşen işçi ağır şekilde yaralandı. İş kazalarının en fazla olduğu alanlardan olan inşaatlarda tedbirsizlik ağır iş kazalarını da beraberinde getirmeye devam ediyor.

İnsan kaynaklı hatalar ve alınmayan tedbirler nedeniyle oluşan kazaların sonuncusu geçtiğimiz günlerde Aksaray merkez Tacin mahallesinde meydana geldi. Tacin Mahallesi 1858 sokak üzerinde devam eden 7 katlı bir apartmanın 3’üncü katından akşam saatlerinde aşağı inmeye çalışan 50 yaşındaki A.K. merdiven boşluğuna düşerek ağır şekilde yaralandı.

Düşen işçiyi fark eden mesai arkadaşları durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdiler. Alınan ihbar ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 acil sağlık ekibi apartman boşluğunda yatan işçiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdılar. Hastaneye kaldırılan işçinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. (Haber: Cumali DAĞ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER