© Aksaray 68 Haber 2021

Antalya’daki Derneğimizden Borsaya Ziyaret

Bir dizi temas için Aksaray’a gelen Antalya Aksaraylılar Derneği yönetici ve üyeleri bölgenin en büyük ve kapsamlı tarım ticaret merkezini ziyaret etti.

Aksaray dışındaki Aksaraylıları kaynaştırmak ve bölgelerinde Aksaray ile ilgili çalışmaları desteklemek için kurulan derneklere her dönemde tam destek veren Aksaray Ticaret Borsası son olarak Kepez belediyesi desteği ile Aksaray’a ziyarete gelen Antalya Aksaraylılar derneğini misafir etti. Aksaray’daki temasları kapsamında dernek yönetici ve üyeleri Aksaray’ın tarihi ve doğal yaşam alanlarını ziyaret ederken Aksaray ile Antalya arasında kurulacak gönül ve ticaret köprüsü için de şehir idarecileri ile temaslarda bulundular.

Bu kapsamda son ziyaretlerini bölgenin ve en büyük ve kapsamlı tarım ticaret merkezine gerçekleştiren dernek üyeleri ve yöneticileri Aksaray Ticaret Borsasında Borsa başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldiler. Programda konuşan Antalya dernek başkanı Sevda Sayan Aksaraylılar için yapılan kültürel aktivitelerin artırılacağını söylerken Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök’te derneğin ülke genelinde yaptığı faaliyetlerini desteklediklerini belirterek yaptığı açıklamada; “Biz göreve geldiğimiz günden beri şehir dinamikleriyle çalışır diyerek sadece Aksaray’da değil Aksaray dışındaki dernek ve Aksaraylılar ile de sürekli bir araya gelerek şehre yapılacak olan yatırımlar ve projeler ile hep beraber çalıştık. Bunun sonunda da büyük ilerleme kaydettik. Sadece Antalya değil birçok ildeki hemşerilerimizin dernekleri bu kapsamda bizler için çok önemli. Bu birlik ve beraberlik bizler için çok önemli. Birliğimizi verimli kullanabilirsek Aksaray için de Aksaray dışında yaşayan hemşerilerimiz için de çok faydalı projelere imza atarız. Bu kapsamda Aksaray Ticaret Borsasına yaptıkları ziyaretten dolayı dernek yöneticilerimize ve üyelerimize tekrar hoş geldiniz diyor bu program için desteklerini esirgemeyen Kepez belediyesine de teşekkür ederim” dedi. Tarım ticaret merkezindeki program ve istişarelerin ardından Aksaray Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök Antalya Aksaraylılar derneği başkanı Sevda Sayan ile yöneticiler İsmet Gürlek ve Elmas İlik’e plaket takdim etti.  (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER