© Aksaray 68 Haber 2021

Ankara Yolunda Kaza 1 Ölü 3’ü Jandarma 4 Yaralı

Aksaray Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken aralarında jandarma personellerinin de olduğu 4 kişi yaralandı.

Kaza geçtiğimiz gün gece saatlerinde Aksaray Ankara yolu Şereflikoçhisar ilçesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Şereflikoçhisar ilçesi istikametinden Aksaray istikametine doğru seyreden Bayram S. İdaresindeki 06 SFP 40 plakalı traktöre aynı yönde ilerleyen Cumali A. idaresindeki 34 COA 318 plakalı kamyonun çarpması sonucu kaza meydana geldi. Kaza sonrası traktör savrulurken traktörde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi 75 yaşındaki Rasime S. Asfalt zemine düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler kazada yaralanan sürücüye müdahale ederken Rasime S.’nin ise hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Ekiplerin çalışması sırasında kaza yerine doğru ilerleyen M.S. idaresindeki 06 SCR 95 plakalı minibüste güvenlik için bölgede bulunan jandarma aracına çarparak orta refüje indi. Çarpmanın etkisi ile 3 jandarma personelinin daha yaralandığı öğrenildi. Yaralılara ilk müdahalenin olay yerinde yapıldıktan sonra Şereflikoçhisar Devlet hastanesine kaldırıldığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan traktör sürücüsü Bayram S.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken jandarma personellerinin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden 75 yaşındaki Rasime S.’nin ise cansız bedeni morga kaldırıldı. Meydana gelen her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken kamyon sürücüsü Cumali A.’nında gözaltına alındığı öğrenildi. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER