© Aksaray 68 Haber 2021

22 Yıl İle Aranan Zehir Taciri Yakalandı

Jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmalarda uyuşturucu ticareti suçundan 22 yıl 6 ay ile aranan 1 kişi yakalandı.

Aksaray’da kamu düzenini sağlamak, halkın huzur ve güven ortamını sürdürmek için 7/24 görev yapan il jandarma komutanlığı ekipleri sorumluluk sahalarında devriye ve uygulama görevlerine hı verdiler. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile özellikle aranan şahıslara yönelik yapılan şok uygulamalar meyvelerini vermeye başladı. Son 1 yıl içerisinde değişik suçlardan aranan onlarca kişi jandarmanın merceğine takılarak cezaevlerine yollandı.

Jandarma timleri geçtiğimiz gün JASAT dedektifleri ile aranan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmalarda uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma, sağlama suçlarından aranan ve hakkında 22 yıl 6 ay hapis cezası olduğu tespit edilen F.K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan F.K. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından işlemleri için il jandarma komutanlığına götürüldü. Buradaki işlemleri tamamlanan F.K. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalışmalar hakkında il jandarma komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Haber: E. BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER