© Aksaray 68 Haber 2021

2 Hayvan Hırsızı Yakalandı

Hürriyet Mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen hayvan hırsızlığı olayı nedeniyle asayiş ekipleri 2 şüpheliyi gözaltına aldılar.

Aksaray merkezde kamu düzenini sağlamak için denetim ve devriye görevlerini sürdüren il emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri tüm tedbirlere rağmen meydana gelen suç olaylarını aydınlatmadaki başarısı ile dikkatleri üzerinde topluyor.

Özellikle suç olayına karıştıranlarının yanlarına kalmaması için tüm olayları hassas şekilde değerlendiren asayiş şubesi ekipleri geçtiğimiz günlerde Hürriyet Mahallesinde gerçekleşen hayvan hırsızlığını aydınlatmak ve şüphelilerini yakalamak için Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile harekete geçti. Asayiş şube bünyesinde görev yapan hırsızlık büro amirliği ekiplerinin olay yeri ve yakınlarında yaptıkları inceleme ve toplanan deliller neticesinde hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin 43 yaşındaki E.E. ile 27 yaşındaki İ.K. olduğunun tespiti üzerine şahısları yakalamak için çalışma başlatan asayiş ekipleri, şüphelileri Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Sağlık kontrollerinin ardından ifade ve işlemleri için il emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenilirken emniyetten yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam ettirileceği vurgusu yapıldı. (Haber: E.BUDAK)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER