Aksaray
DOLAR31.9682
EURO35.0861
ALTIN2417.2

Patoloji Kliniğinin Kapasitesi 3 Kat Arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Patoloji Kliniğinin Kapasitesi 3 Kat Arttı
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu: “Vatandaşlarımıza her alanda hızlı ve kaliteli hizmet vereceğiz”

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu: “Vatandaşlarımıza her alanda hızlı ve kaliteli hizmet vereceğiz”

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Patoloji Kliniği yeni tıbbı cihazlarla donatılarak kapasitesi 3 kat artırıldı. Klinik Hastane A Blok Zemin katta yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu vatandaşlara sunulan hizmetlerde sağlığın en öncelikli alanların başında geldiğini belirterek Aksaray’ın ihtiyaç duyduğu sağlık yatırımlarının arttırılmasına ve ihtiyaçların giderilmesi yönelik girişimlere devam edeceklerini söyledi. Kapalı alanı üç kat arttırılarak yeni tıbbı cihazlarla donatılan Patoloji Kliniğini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Kumbuzoğlu; İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı. Kliniğin yeni cihaz ve diğer donanımlarla tıbbı altyapısının güçlendirildiğini kaydeden Vali Kumbuzoğlu; vatandaşlara sunulan hizmetlerin her alanda hızlı ve kaliteli olması için el birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç patoloji kliniklerinin tetkik, tanı ve tedavide büyük önem taşıdığını belirterek; modern tıbbi cihazlarla kapasitesi arttırılan klinikte cerrahi operasyon esnasında ameliyatlara yön verecek frozen cihazı ile frozen işlemlerinin başladığını belirtti.

Klinikte serviks kanseri erken tanısı için HPV taramalarının da yapıldığını vurgulayan Güleç; yeni cihaz sayesinde hastalıklı dokudan küçük bir parça alınıp patoloji laboratuvarına gönderilerek çok kısa sürede hastaya tanı koyulabileceğini; özellikle kanserli hücrelerin belirlenmesi ve ameliyatın seyri hakkında da detaylı bilgi sahibi olunarak hastalara gerekli tanı koyularak tedavi sürecinin başlatılacağını kaydetti.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; modern tıbbı cihazlarla donatılarak kapasitesi arttırılan kliniğin hayırlı olması dileğinde bulunarak, klinik doktor ve sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi. (Basın bülteni)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Suçundan 1 Kişiyi Daha YakaladıÖnceki Haber

Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Suçundan 1...

Konut Satışlarında Yine LiderizSonraki Haber

Konut Satışlarında Yine Lideriz

Haber Yorumları

  • Hastane17-02-2025 18:46

    Yahu şu şehre ikinci üçüncü hastane yapılsa şehir nerelere gidecek bi düşünün. 500bin nüfus hastane 1.. olacak şey mi!!

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar