
A Parti kurucularından olan Genel Başkan Yardımcısı, geçmiş dönem İyi Parti Aksaray Milletvekili ve Ayhan Erel gazetemize yaptığı ziyarette A Partiye ilginin her geçen gün arttığını söyledi.
Siyaset dünyasının en yeni partisi olan A Parti özellikle Orta Anadolu’da büyük ilgi görürken anketlerde de sabit gösterilen oy oranları değişmeye başladı.
Kurulduğu günden beri yurdun dört bir yanında gönüllere dokunmaya devam eden A Parti’nin kurucu genel başkan yardımcısı ve geçmiş dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ile Av Cuma Kılıboz gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdür Nazmi Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyarette ülke siyaseti ile sınırlarımızda yaşanan gelişmeler konu edilirken A Parti’nin geldiği süreç ile ilgili bilgiler veren A Parti kurucu üyesi ve teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı Ayhan Erel, A Partinin Orta Anadolu başta olmak üzere milliyetçi ve muhafazakar seçmenlerin büyük ilgisiyle karşılaştığını, gelinen süreçte yeni bir siyasi hareket i düşünenlerin güvendiği bir siyasi liman olduğunu söylerken yapılacak ilk seçimlerde partilerini oy oranını tahminlerin çok üzerinde çıkacağından emin olduğunu belirtirken Gazemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nazmi Çalışkan’da A Parti genel Başkan yardımcısı Ayhan Erel ile Avukat Cuma Kılıboz’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Erel ve A Parti teşkilatlarına başarılar diledi. (Haber/Fotoğraf: E.BUDAK ÇALIŞKAN)


































Yorum Yazın